Zonneboilers

Warm water in overvloed zonder energierekening!

Met een zonneboiler produceert u heerlijk warm water enkel en alleen met zonlicht. U bespaart hiermee niet enkel op financieel vlak maar draagt ook nog eens bij aan een groener milieu.

Door een zonneboiler geniet u winter en zomer van een stomende douche met het zonlicht dat u elke dag gratis wordt aangeboden. Een zonneboiler voor sanitair warm water heeft zijn nut in elke gezinswoning.

De huidige regering onderzoekt momenteel pistes waar men het plaatsen van een zonneboiler wil verplichten in elke nieuwbouw. In veel van de door ons omringende landen is dit reeds een feit. Zo mag er in spanje en portugal geen nieuwbouw meer geplaatst worden zonder zonneboiler. In België heeft momenteel 1 op de duizend inwoners een zonneboiler, in duitsland is dat 15 per duizend inwoners. De regering hoopt met de huidige subsidie op zonneboilers hiermee een inhaal beweging te kunnen verwezelijken.

REALISATIES

Graag meer informatie ? Spring even binnen, we helpen je graag verder...

 

 

   

Nelis Pompen & Verwarming - Grotestraat 13d - 3380 Glabbeek - info@nelispompen.be - gsm: 0496/54 77 08 tel/fax: 016/77.80.44

Google Analytics Alternative