Boilers

Warm water voor het hele gezin!

De capaciteit van de boilers voor een badkamer varieert van 50 tot 300 liter . De keuze hangt af van het dagelijkse verbruik van warm water en van het aantal gebruikers. Modellen van 5 tot 10l zijn enkel geschikt voor de spoeltafel in de keuken.

Onze elektrische boilers bieden u een groot sanitair comfort dankzij de verschillende modellen en vermogens in het assortiment.


De boilers zijn voorzien van een natte weerstand (rechtstreeks in het water gedompeld) of droge weerstand (keramische weerstand beschermd door een behuizing). Deze laatste biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie.


Ze zijn voorzien van een dikwandige geëmailleerde kuip met hoogwaardige isolatie en hebben slechts een gering warmteverlies.


Deze boilers zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten; bovendien zijn enkele modellen geschikt voor wandbevestiging horizontaal of verticaal, andere voor vloermontage.
Zo vindt u zeker de ideale oplossing voor uw noden en wensen.

Merken: ACV, Bulex, Neotherme, Vaillant,...

     

Nelis Pompen & Verwarming - Grotestraat 13d - 3380 Glabbeek - info@nelispompen.be - gsm: 0496/54 77 08 tel/fax: 016/77.80.44

Google Analytics Alternative